Vi möts under SÅNGTRÄDET!

84 sånger från när och fjärran

Hélène Bohman Blomqvist

”Det brusar i SÅNGTRÄDETS krona, det surrar och låter och ljuder. Det myllrar av sånger som kommit hit genom människomöten, ja nästan alla har nått mig genom levande människor! Har du hört den här? säger någon och trädet får ännu ett blad. Varje sång har sin historia, den kommer från en plats i världen, från en särskild tid, från människor som gjort den. Också i vår mediala tid vandrar den från mun till öra.”

Hélène Bohman Blomqvist delar här med sig av sin stora erfarenhet av sång och musik genom livet. I SÅNGTRÄDET har hon samlat en skatt av sånger för alla som älskar att sjunga, alla kan vara med! Här finns visor och kanon, högstämda och roliga från både våra egna landskap men också från mera exotiska stråk, kryddat med hennes egna kompositioner och funderingar om årsloppet och livets förunderliga resa. Och vill du lyssna till sångerna finns de som ljudfiler på hemsidan www.helenebohman-blomqvist.com.

HÉLÈNE BOHMAN BLOMQVIST är pedagog och visartist, med rötter i folkmusik, pop och Waldorfpedagogik. Hon utbildar människor i sång, talkonst och muntligt berättande, och har en bakgrund både i 70-talets alternativa musikrörelse och i antroposofisk läkepedagogik och socialterapi. Med gitarren i handen framträder hon med egna poetiska visor på konserter och berättarcaféer.

Förlag Storytelling for Life 2013
ISBN nr. 978-91-637-3620-9
109 sidor

PRIS: Slut på förlag

För mera info om ”Sångträdet” se: www.helenebohman-blomqvist.com
Andra utgåva: Hör med Helene Bohman Blomqvist hur man beställer Sångträdet!